Tel: (+32) (0)474 92 33 10
Fax: (+32) 14 71 72 81
  • Office building
  • Office building
  • Blueprints

Onze diensten

Verwarming

Bij ons kan u terecht voor de installatie van uw nieuw te plaatsen verwarmingsinstallatie, of de vervanging van uw bestaande CV-ketel, zowel particulier als industrie. Na een plaatsbezoek en/of indiening van de bouwplannen bieden wij u, geheel vrijblijvend, een gedetailleerde offerte aan, die wij samen met u volledig overlopen en bespreken.

Ook het onderhoud van uw gasverwarming kunnen wij voorzien, hetzij op regiebasis of via een onderhoudscontract. Wij zijn geregistreerd als erkend technicus "gasvormige brandstoffen G1-G2-G3"

Elektrotechnische installaties HVAC

Wij staan ook in voor elektrotechnische installaties HVAC, van ontwerp tot opstart. Wij maken zelf onze elektrische schema's en schakelkasten, doen de installatie on the field, opstart en keuring.

Gebouwenbeheer

Bij ons kan u steeds terecht voor het volledige pakket aan gebouwenbeheer (kantoor- en industriële gebouwen).

Dit gaat van:

  • controle en beheer van alle technieken in en rond het gebouw (hetzij door ons zelf, hetzij door derden) met de nodige rapportering,
  • audit en/of inventaris opmaken van gebouw,
  • onderhoud, beheer en herstellingen,
  • contractueel of op regiebasis.

Ventilatie

Bij ons kan u ook terecht voor de installatie van uw ventilatie, zowel in particuliere woningen, kantoorgebouwen als in industriële sites. Na een plaatsbezoek en/of indiening van de bouwplannen bieden wij u, geheel vrijblijvend, een gedetailleerde offerte aan, die wij samen met u volledig overlopen en bespreken.

Ook het onderhoud van uw verluchtingsinstallatie, hetzij op regiebasis of via een onderhoudscontract, en de toelevering van alle vervangingsproducten (filters, v-riemen, lagers,....) kunnen wij voorzien.

Projectopvolging

Aangezien er een enorm tekort is aan projectleiders in de HVAC sector, bieden wij ook een dienst van "projectopvolging" aan, zowel in projecten als maintenance. Wij doen voor u de projectopvolging van A tot Z, en dat in naam van de opdrachtgever, voor zowel hydraulische-, aerolische- en electrotechnische installaties binnen het HVAC gebied.

Kritische opleveringen

Heeft u nood aan een second opinion aangaande uw technische installatie, dan kunnen wij op vraag van de eindklant of opdrachtgever, een volledige controle uitvoeren op basis van de bestaande technische dossiers, gestaafd door de nodige metingen en beeldmateriaal, alvorens er over gegaan wordt naar de definitieve aanvaarding van een nieuwe installatie. Ook voor bestaande technische installaties en onderhoudscontracten kunnen wij deze dienst aanbieden.